Öka säkerheten på taket

Att ha ett säkert tak är viktigt och ett tak som är välplanerat underlättar arbeten på taket. Ett säkert tak kommer att uppskattas av sotare och andra yrkesgrupper som utför arbeten på tak.

Äger du en fastighet så är det din skyldighet att ha ett tak som är säkert att ta sig fram på och med ett säkert tak kommer arbetet flyta på bättre. Och när ett arbete flyter på bra så kommer det bli mindre kostnader för dig eftersom arbetet tar kortare tid att genomföra. Det finns flera tillfällen då det krävs ett säkert tak och det kan vara när sotaren kommer för att sota eller en takläggare ska byta tegelpannor.

Oavsett om du äger flera fastigheter eller om du bara har din egen fastighet att ta vara på så är det viktigt att du tar hand om taket. Det är nämligen flera yrkesgrupper som behöver ha bra åtkomst till taket. Och det ska kännas tryggt för dem som ska ge sig upp på taket och kanske spendera flera timmar där uppe.

Vintertid medför risker

Under vintern är det extra viktigt att ha ett säkert tak eftersom det ofta är aktuellt att skotta på taket. Det kan bli mycket halt och besvärligt på taket så att säkra upp det är livsviktigt, annars kan det hända olyckor. Behöver du hjälp med skottning och taksäkerhet i Stockholm så finns det många företag att sträcka ut en hand till. Ge ditt tak lite extra omvårdnad och säkra upp det för allas säkerhet.

16 Dec 2020