Varför måla på semestern?

Det svenska folket är bra på att planera in renovering när man har lite ledighet att ta ut. Många får lite lätt panik när det kommer till att bara vara ledig och vet inte hur man slappnar av.

Det är möjligt att det är så. Men många tycker säkert att det är jätteroligt att renovera. Eller tycker åtminstone om tanken på att renovera och måla. Men fakta kvarstår att de flesta man frågar vad de ska göra på semestern svarar renovera. Det kan vara allt från att måla till att bygga altan eller varför inte en brygga. Allt detta innebär att när semestern är slut och man befinner sig på jobbet igen är man minst lika sliten, om inte mer, som när man gick på ledighet.

Sluta vara duktig, ta ledigt!

Nästa gång du börjar tänka på ledighet, tänk på vad du skulle vilja göra om du inte hade ett projekt som måste bli klart. De flesta har något som faktiskt skulle kunna toppa att stå och måla huset. Att sätta sig själv och familjen i första rum kan bli det bästa man någonsin gjort.

Man kan njuta av solen på en vacker strand eller av att fara ner för en snötäckt slalombacke. Oavsett så blir hemma-projektet ändå gjort. Anledningen är att man valt att äntligen anlita en målare i Älvsjö. Proffs som ser till att man vid hemkomst kan njuta av det avslutade projektet. Dessutom kommer man tillbaka till arbetet med lite färg på kinderna och massor av nyinskaffad energi.

6 Dec 2020