Varför inte göra ett förmak med hjälp av en målare i Nacka?

Visst låter det lyxigt med ett förmak? Det är sådant som “finare” människor hade förr i tiden. Låt en målare i Nacka hjälpa dig skaffa ett lite lyxigare hem.

Förmak var något väldigt fint att ha förr i tiden. Ordet kommer från tyskans vorgemach och var en mindre salong i vilken man tog emot besökande. Tänk dig alltså en hall deluxe med lite bekväma möbler och möjligheter att sitta och äta tilltugg.

Varför man alls skulle vilja ha ett förmak i dag är ju en helt annat fråga, men tanken kan roa. Om du har vänner – eller snarare bekanta – som du bör bjuda hem, men inte egentligen vill bjuda in. Där kan du använda dig av ett förmak. Lite mindre personligt men ändå inte avvisande.

En målare kan ge dig det där förmaket som balanserar rätt

Att hitta den där balansen är nog inte helt lätt. Men den bör planeras in i varje detalj. Du bör till exempel välja möbler som är trevliga, men inte för bekväma. Färgskalorna ska kännas personliga, men inte privata. Färgerna ska signalera att detta är ditt hem, men inte det innersta av det.

Det kan nog vara vettigt att anlita en målare på ett måleriföretag i Nacka för att få hjälp med den där balansen. Om du nu verkligen vill ha ett förmak så ska det ju vara helt rätt. Eller så kan du bara sätta in ett pingisbord och ett flipperspel. Vilken vettig människa vill ha ett förmak egentligen?

28 Mar 2022