Sugen på ett splitternytt hus?

Visst blir man sugen på att bygga ett helt nytt hus när man ser prospekt från olika hustillverkare? Tänk dig att få förmånen att flytta in i ett alldeles nytt hus, som ingen annan har bott i innan dig. Om du bor i Uppsala har du minst 12 olika hustillverkare i Uppsala att välja mellan. Vilken ska du välja? Alla har säkert sina för- och nackdelar som skiljer dem åt. Vill man kan man köpa hus av en stor hustillverkare, som har stora ekonomiska muskler och som producerar hus på löpande band, eller så kan du välja ett mindre familjeföretag som har möjlighet att ägna mycket tid åt varje kund och som har sin produktion när dig i Uppsala.

Floods Trähus ett mindre familjeföretag med modulhus

Bor man i Uppsala eller i Stockholm kan man anlita ett mindre familjeföretag som ägnar sig åt hustillverkning. Du når dem alltid och de har möjligheten att engagera sig speciellt åt varje kund de har. De har funnits sedan 1986 och har hus byggda i lösvirke. Man måste inte köpa hus som enbart ser ut på ett visst sätt, som företagets arkitekter har ritat, utan som kund kan man faktiskt rita sitt hus själv. Har man tänkt sig något som inte skulle kunna fungera, kan deras arkitekter säga till om det fungerar eller inte.

Dessutom får man välja material själv

Där kan man välja material väldigt frikostigt. Eftersom det är ett mindre företag ahr de utrymme att låta kunderna få välja mellan olika material. Dessutom behöver det inte enbart handla om bostadshus. Man kan även välja att bygga ett sommar- eller fritidshus, eller något annat hus. Det beror på tomten och det du önskar dig. Du får just så mycket hjälp som du själv önskar. Väljer man ett modulhus, kommer hustillverkaren till dig och ser till att bygget går till som det ska. Man blir inte utlämnad åt sig själv om det inte är så att man nu skulle vilja det.

Man får ändra sig så mycket man vill

Om man vill ändra på modulhuset kan man det. Man får ändra sig hur många gånger som helst, innan det har byggts, vill säga. När huset väl har byggts är det för sent att ändra sig. Däremot får man vara delaktig i bygget, så mycket man själv vill vara det. Det är ju ändå du som ska bo i huset, eller hur? Floods Trähus förstår den saken och låter sina kunder vara delaktiga.

9 Sep 2018