Specialitéer i Danderyd

När slipade du dina golv senast? Får du flisor i fötterna när du går barfota på dina trägolv? Vad händer inom Danderyd? Det finns mycket att ta reda på och här kommer du läsa om en del av det.

Det kan finnas många saker som ska ordnas i ett hus. Allt som ska skötas och tas om hand när det gäller utsidan. Vem vet, för en del kanske det är ännu mer att ta hand om på insidan. Golv ska läggas in och skötas om. Skuras, tvättas och det kan till och med hända att du behöver dra på lite polish. Ett gammalt trägolv kan bli riktigt slitet med tiden och då är det bäst att se upp för flisor som sticker upp ur träet.

Andra viktiga ställen att se om är badrum. Här kan det bli läckor och får de härja fritt kan det bli ett riktigt långvarigt projekt. Snabbt behöver du se till att det fuktas av och görs i ordning så att inga fuktskador uppstår.

Danderyds kommun

Danderyds samhälle har lagt sig vinn om att sköta staden och kommunen på bästa tänkbara sätt. Det ligger nära till hands att tro att de företag som håller till i Danderyd också har en liknande vision. Att du som kund ska kunna lita på att företaget gör ett gott jobb. Det spelar ju ingen roll om du ska ta hjälp med huset eller markytan runt huset, trädgårdsskötsel eller barnpassning. Allt torde vara av samma reko kvalité som hela kommunen vill utstråla. Läs mer om golvslipning på denna sida: https://www.golvslipningdanderyd.se/

12 Apr 2021