Snickare fixade förvaring i Örebro

Det är inte alltid så att garderober och skåp passar i den nya bostaden. Måtten är helt enkelt fel. Istället kan man hyra in en kreativ snickare i Örebro.

Det hade varit charmigt när de först sett huset och direkt lagt ett bud. Framför sig såg de sig själva med målarpenslar i högsta hugg och senare små barn som sprang runt i trädgården. De visste båda att det var en romantiserad bild av det hela men för tillfället ville de stanna i den illusionen.

Det speciella med huset som de charmats av var att det inte var likt något annat de sett. Där fanns skrymslen och vrår överallt. Rummen var asymmetriska och verkade vara byggt av någon som inte var särskilt bra på att använda vinkelmått och som hade byggt utan ritningar och bara gett sig hän.

Snickare med bra idéer

Det visade sig dock att det som varit charmigt ställde till problem. Där fanns inga ställen som passade för en garderob eller annan förvaring då allt var snett. Det fanns bara en sak att göra och det var att ta kontakt med en duktig snickare i Örebro som kunde lösa deras problem. Kanske genom platsbyggda förvaringar.

Det var så de kom i kontakt med Rickard. En kreativ snickare som hade gjort det till sin vision att skapa nya utrymmen där det verkade omöjligt. Han byggde flera fasta garderober genom att skapa rätt vinklar. I hallen vid trappan till övervåningen byggde han ett litet rum för förvaring för diverse saker.

28 Apr 2023