Sätt igång med badrumsrenovering i Sundbyberg – innan det läcker in

Ibland känner man på sig att det är dags att renovera badrummet. Fogarna är inte täta, det kanske till och med läcker. Se till att ta itu med badrumsrenoveringen innan det är för sent.

Att dröja med att renovera badrummet kan bli dyrt. Det är lätt hänt att man tänker att det går att vänta. Men när vattenläckan redan uppstått tar arbetet längre tid och blir mycket dyrare än vad man hade hoppats. Om fukt har läckt in i bjälklag så måste det torka innan renoveringen kan börja. Och vem vill leva med byggfläktar i badrummet?

Nej, sätt igång med badrumsrenoveringen i god tid. Om badrummet är mer än tio år kan det vara hög tid att se över status på kakel och våtskikt. Ett badrum utsätts dagligen för fukt och det kan vara svårt att veta vad som döljer sig bakom kakel och våtrumstapet.

Lyxa till badrummet med ny badrumsinredning

Gamla badrum kan ha en usel planering. Vid en badrumsrenovering är det möjligt att fixa layouten så att det passar för dem som ska använda det. Och när man ändå gör om så varför inte satsa på lite cool belysning, en modern dusch eller ett relaxande badkar. Snygga blandare och detaljer ger badrummet det lilla extra. När du bestämmer dig för att sätta igång med badrumsrenoveringen i Sundbyberg, se till att den utförs av en behörig våtrumsspecialist så kan du sova gott om nätterna. Det är viktigt att följa de standarder som gäller för att försäkringarna ska gälla.

1 Nov 2021