Poolföretag vill kanske också bada simbassäng

Poolföretag erbjuder så mycket mer än bara simbassänger. Med en pool på plats kan ni ha hur många olika partyn som helst. Kanske till och med med poolföretaget.

Om du vill kan du kalla det för en simbassäng. Men det låter inte alls lika exotiskt och lyxigt som en pool. Tänk, vad språket kan göra för en upplevelse! Vad skulle du helst vilja bjuda in dina vänner till? En simbassängsfest eller ett pool party?

Det är inte konstigt att många poolföretag väljer att kalla sig just det, till skillnad från simbassängsförsäljare. Allt handlar trots allt om hur du säljer in det. Men en sak är säker. Med en egen pool kommer du inte behöva jobba hårt för att sälja in idén om att kompisgänget ska hänga hemma hos dig i sommar.

Bjud in ett poolföretag till er temafest

Kanske ska ni anordna temakvällar vid poolen, med olika klädkoder? Det finns nämligen hur många uppslag som helst för tänkbara fester vid en poolkant. Paradise Hotel kan vara ett tema. Hollywood glamour ett annat. En tredje kväll kan ni ha temafest med uppblåsbara djur av olika slag. Flamingos eller krokodiler, till exempel.

Och kanske kan ni till och med se till att bjuda in poolföretaget som installerade poolen till en av era fester? De skulle säkert bli mycket glatt överraskade om de för en gångs skull faktiskt fick bada i poolen de var med om att installera. Och ni i kompisgänget kan checka av ännu en punkt på er bucket list. Läs mer om ett erfaret poolföretag här: ludwigsbygg.se

14 Jun 2022