Personlig prägel på ditt hem

Visst kan bostäder av den typ som syns i möbelannonser verka attraktiva. Rena linjer, gröna växter, diskreta textilier. I slutänden är det ändå du som ska bo där. Alla gillar inte diskret.

Huvudregeln då det gäller hur vårt hem ska se ut är vitt, sparsmakat dekorerat och mycket gröna växter. Det ska inte synas att där bor barn, husdjur eller ens vuxna. Är det oreda i bilderna är den välordnad och det finns möjligen utstuderade dekorativa veck på en dyr pläd.

Alla är inte välordnade eller ens intresserade av att uppnå stadiet välordnad och ännu mindre slutstadiet diskret. Vissa kan avliva en grön växt enbart genom att stirra på den, och få textil att skrynkla sig högst oestetiskt på samma sätt.

Allt börjar med färg

När husdjur och barn har gjort sitt är det inte ovanligt att den en gång prydliga lägenheten ser något skabbig ut. För den ivrige inredaren är det givetvis brokigt och personligt som gäller men kanske inte precis just så. Din egen varma och röriga glada stil kräver nämligen en lugn bakgrund.

Vi vill kanske alla undvika migrän då vi beskådar väggar i sovrum och alla andra utrymmen i vår en gång ack så vackra lägenhet. Lösningen är att börja om från början.

Att låta proffsen komma in i ditt hem och fixa lite är det smarta sättet att få rätt sorts röra. En enfärgad vägg i valfri färg ger en bra början på ett ordnat kaos. Ditt personligt präglade hem börjar här. Läs mer om målare på denna hemsida: målarekungsholmen.nu 

29 Apr 2021