Nytt jobb på en byggfirma i Nyköping

Du har landat drömjobbet. Äntligen ska ni flytta tillbaka till din gamla hemstad Nyköping, du och familjen. Du har fått jobb på en av stadens byggfirmor och du kunde inte vara gladare.

Dina drömmar har äntligen slagit in. Du har fått arbete på en byggfirma i Nyköping, din gamla hemstad som alltid har legat dig så väldigt varmt om hjärtat. Nu ska ni flytta tillbaka dit, du och din lilla familj. Du flyttade ifrån bygden när du slutade gymnasiet, men på senare år har det dragit mer och mer att få komma tillbaka till rötterna. Du vill att barnen ska kunna växa upp här, precis som du gjorde. Du har sökt olika jobb inom byggbranschen länge nu och inte fått något napp alls. Knappt ens någon har svarat på dina mail och telefonsamtal. Men nu, nu har du äntligen fått napp.

Bekanta ansikten på det nya jobbet

Ditt nya jobb sätter igång inom en månad så nu behöver ni ta ert pick och pack och flytta hela familjen till Nyköping. Det kommer bli så bra, det känner du på dig. Det här är ju ditt drömjobb, att få arbeta inom bygg och nu då på en lokal byggfirma. Du känner till och med ett par stycken av dem som arbetar där. Ni gick i skolan tillsammans så ni vet vilka ni är, även om ni aldrig har umgåtts på det sättet. Du ser fram emot allt som komma skall. Det kommer att bli helt perfekt det här. Läs mer om bygg på denna sida: byggfirmanyköping.se

25 Sep 2021