När en gammal lägenhet blir som ny

Hur ofta köps lägenheter som inte är perfekta i ägarens ögon? Att direkt veta vad som bör ändras trots att lägenheten var dyr, är det då inte bättre att köpa ett billigare renoveringsobjekt?

När Stefan letat lägenhet en längre tid utan att hitta det han sökte gav han upp. Allt var dyrt, vilket för honom egentligen inte var problemet. Han kände bara att om han skulle betala dyrt ville han ha sin dröm och kunna flytta in direkt. Så han vände helt om. Varför inte köpa en äldre lägenhet med högt i tak, gärna i Stockholms innerstad, och helrenovera den. Få exakt det som han ville ha. Både när det gällde färg, köksdesign och ett lyxigt badrum.

Ett helt batteri av hantverkare

Ett smidigt sätt att renovera lägenhet är att anlita ett företag med många kompetenta underleverantörer. De företagen kan klara av alla delar av renoveringen, och dessutom se till att både kök och badrumsinredning kommer på plats. Efter att tillsammans med en av de anställda bestämt vad som ska göras, och kommit överens om ett pris, kan man njuta av livet på någon härlig semesterort tills allt är klart.

Stefan, som nu fått flytta in i en helrenoverad lägenhet helt i hans smak, känner sig supernöjd. Då han fått lägenheten för ett bra pris och dessutom använt sig av rot-avdraget, blev det en lyckad affär på många vis. Resan kostade lite, men att ligga i solen medan andra gjorde jobbet var en känsla värd att betala för. Läs mer om renovering på denna webbsida: renoveralägenhetstockholm.se/

22 Apr 2021