Med golvslipning i Nacka blir golvet som nytt

När man genomfört en golvslipning i Nacka kommer det att synas en tydlig förändring när slipningen är gjord av proffs. Golvet kommer att ge ett nytt intryck.

Ronja såg fram emot att åka ut och hälsa på Linnéa i Nacka. Hon var på tillfälligt besök i Stockholmstrakten efter att själv ha flyttat till Skåne. Ibland saknade hon stockholmspulsen och de hade faktiskt pratat om att flytta tillbaka.

Ronja funderade på hur länge sedan det var sedan hon hälsat på Linnéa i villan. Det var minst tre år, alldeles strax innan Vilhelm föddes. Det skulle bli roligt att få träffa gudsonen och se deras hem igen. Hon svängde in på uppfarten och parkerade.

Golvslipning ger bostaden ett nytt intryck

Ronja tog kassen med presenter i handen och ringde på dörren. En sprallig Vilhelm öppnade dörren med Linnéa strax bakom sig. Med världens största kram hälsades hon välkommen in i huset. Hon tittade sig runt. Det var något som var förändrat, men hon kunde inte sätta fingret på vad.

Tapeterna kände hon igen, det var något annat. Linnéa såg hennes konfunderade min och skrattade. Hon sa att Ronja såg ut som alla andra som klev in i hallen. Det var något som hade ändrats – golvet! Det vita golvet som hon mindes var utbytt mot ett mörkt betsat golv. Linnéa berättade att de hade behövt att anlita en firma som ägnade sig åt golvslipning. Det gamla golvet var outhärdligt på många sätt. Så egentligen är det fortfarande gamla golvet, men golvet var ändå som nytt.

10 Mar 2023