Målare skapade trivsel mellan rummen i Solna

Målare i Solna tar hand om allt från fasader till innerväggar och altaner. Men något som är lätt att glömma är att de även gör så att dörrarna får nytt liv.

Kristinas lägenhet i Solna hade målats om enligt hennes egna preferenser, hon gillade att skapa lite annorlunda uttryck i sitt hem. Mycket färg var hennes tema. Rummen var orangea, rosa och himmelsblå. Det fanns ingen som kunde låta bli att dra på smilbanden när de kom på besök. Hennes hem var som terapi.

En kväll när hon planerat en riktig myskväll hade filmvalet blivit Mamma mia. Kristina hade sett den många gånger men såg alltid något nytt när hon tittade på den. När hon satt på filmen och hade popcornskålen placerad i sitt knä njöt hon. En bit in i filmen fick hon en ny idé, hon skulle måla alla dörrar blå.

Målare gav henne blå dörrar

Anledningen till idén var att hon sett dörrarna i det grekiska huset. De var vackert Medelhavsblå. Den färgen ville hon ha på alla sina dörrar, oavsett vilka rum de angränsande till. Hon kontaktade en målare i Solna för att se om denna hade tid att hjälpa henne att måla dem.

Egentligen hade han fullt upp, men då hon var en frekvent kund lovade han att ta sig tid. Bara några dagar senare kom han för att börja. Han gillade verkligen hennes galna idéer. Resultatet blev precis som hon tänkt sig. Känslan av huset i filmen fanns nu här i hennes egen lilla lya. Kom i kontakt med en målare via denna hemsida: målaresolna.biz

28 Jun 2022