Målare skapade lugn i Stockholm

Moderna tapeter kan vara roliga. Men har man inte själv valt dem kan man med en målares hjälp göra hemmet i Stockholm harmoniskt och en plats att längta till.

Andreas hade blivit glad när faster Märta hade frågat om han ville ta över hennes lägenhet inne i Stockholm. Svaret hade varit enkelt. Vem skulle inte ha tackat ja? Dels så passade det honom perfekt då han snart skulle börja jobba i Stockholm, dels var det en tillgång som kunde säljas dyrt om han så önskade.

Det sistnämnda skulle han dock inte göra på länge. Han skulle flytta in så snart det var möjligt. Men först skulle han se om det fanns behov för renovering, som några penseldrag av en målare eller kanske byte eller slipning av golv. Han fick åka och ta reda på vad som behövde göras tänkte han och bokade en tågbiljett.

Desperat behov av målare

Återseendet blev varmt då de träffades på en restaurang nära lägenheten. Märta var inte förtjust i att laga mat. Efter att ha pratat en timme gick de upp till tvåan som låg på tredje våningen, vilket var anledningen till Märtas flytt. I dörröppningen tvärstannade han och gapade av förvåning. Lägenheten var inspirerad av kunglig flärd.

Så snart Märta flyttat ut kom den målare i Stockholm som Andreas valt. Det var av största vikt att alla medaljonger i guldtryck som prydde hallen försvann. Men det var bara första anhalten. Hela lägenheten behövde en makeover. Andreas var dock säker på att när målaren var klar skulle lägenheten ha tagit sig från forna tider och fått en modern finish.

Hitta mer information om rätt målare hos norrortsmaleri.se.

14 Apr 2023