Målare sätter färg på tillvaron i Stockholm

Lite ny färg på väggarna kan göra vem som helst glad. Med hjälp av en målare i Stockholm får man ett resultat som både är fint och som håller väldigt länge.

Vem blir inte glad av lite färg? Bort med det vita och de beiga färgerna och in med färg som får en att le. Det var iallafall så Lilly vill ha det. Hon tyckte verkligen att vardagsrummet var tråkigt i sin beiga färg, eller som hennes mamma uttalade det ‘bäsj’. Lilly försökte bestämt visa sin mamma hur mycket finare och trevligare det faktiskt kunde bli med lite färg.

Det var inte en lätt nöt att knäcka för Lilly, men trots det så verkar det som att hon lyckades. Hon hade allt sett mamma sitta och kolla på olika nyanser av grönt när hon trodde att Lilly inte såg. Eftersom Lilly skulle tapetesera om i sitt rum, så passade det utmärkt att även byta färg i vardagsrummet på samma gång.

Målare fixar med allt

Lilly visste verkligen vilka knappar hon skulle trycka på för att hon skulle få sin vilja igenom. Och de bodde ju faktiskt där båda två, så då borde båda få bestämma. Lilly tjatade på sin mamma att när målare i Stockholm kom ut för tapetseringen, då borde de även få byta färg på vardagsrummet.

Efter många om och men fick Lilly som hon ville. Bort med den tråkiga beiga färgen och på med något lite roligare som gav hela rummet en betydligt större karaktär än innan.

28 Apr 2023