Målare i Täby är bättre på att hålla stilen än Edouard Manet

Edouard Manet må ha blivit populär i efterhand, men under sin levnad betraktades han som en plåga. Målare i Täby är bättre på att göra sina kunder nöjda.

Edouard Manet var en slags bad boy i konstvärlden och hans målningar blev orsak till kontroverser och skandaler. På 1860-talet ställde man ut honom i galleriet som gick under namnet “Salon des refusés”, “De refuserades salong”. Samtida kritiker ansåg honom vulgär och platt i sin konst. Idag anses Edouard Manet som en fader för det moderna måleriet. Skulle en målare från Täby se någon av Manets bilder idag skulle denna rycka på axlarna och måla vidare. Inget som inte redan setts i Game of Thrones massor av gånger. Samma målare skulle nog ha svårt att chocka sina kunder på det sättet Manet chockade sin samtid.

Målare i Täby håller på med viktigare saker

Målare i Täby håller i det stora hela inte på med trams, utan tar stort ansvar för sitt arbete inför uppdragsgivaren. Det betyder att se till att allt utförs korrekt. Även att rätt material används och att arbetet blir klart enligt planen.

Utöver det ska det även finnas en kvalitetsgaranti på utfört jobb åt en nöjd kund som ska uppleva trygghet. En målare ska även kunna erbjuda rotavdrag på arbete som utförs till privatperson. Helst även sköta all administration – och göra avdraget från fakturan – så allt blir enklare för kunden. Det är sådana målare man som kund i Täby helst vill ha. Kolla in denna hemsida för att komma i kontakt med en målerifirma: www.målaretäby.nu

18 Apr 2022