Målare i Göteborg som tar hand om fasaden

Att måla om fasaden på huset kan vara ett krävande projekt att göra själv. Anlita en målare i Göteborg som målar om och dessutom har egna ställningar med sig.

Stella gillade att planera födelsedagspresenter som hon visste att mottagaren uppskattade. Det var flera gånger hon i efterhand fått beröm för sina presentidéer. Hon var duktig på att fånga upp och notera när människor i närheten sa något som kunde omvandlas till present. Nu skulle hennes båda föräldrar om ett tag fylla jämnt och gå i pension.

Även om tre av fyra barn var utflugna ur hemmet tänkte de bo kvar länge hade de sagt. Under året hade hon även hört både pappa och mamma muttra om flagande färg och att det skulle behövas göra något åt det hela. Stella hade nu bestämt sig för att prata med sina syskon om idén hon hade.

Hållbar fasadmålning av målare i Göteborg

De skulle ringa en målerifirma i Göteborg och be om en uppskattning av priset för fasadmålning. Sedan skulle alla syskonen efter förmåga lägga en valfri summa till presenten. Alla syskonen visste att ingen av föräldrarna ville ha fler dammsamlande prylar. Så att få med syskonen på detta skulle inte vara några större problem.

Givetvis skulle föräldrarna själva få bestämma nyans och färg, det var ju deras hus. Det skulle bli en bra start på pensionärslivet också. Att se till att huset utvändigt klarar sig 10-20 år till utan att de behövde fundera på att måla om.

7 Jan 2023