Lyft med telfer

Hur kan du få en stabil och permanent lyftanordning som inte tar plats av dina golvytor? Det finns lösningar för dig, även om det ska vara höga lyft med höga vikter. Här kommer tips för dig.

Truckar av alla de slag är mycket bra, men du har tröttnat på alla skador som sker när din personal kör in i något. Dessutom krävs det så stora maskiner för att du ska kunna lyfta det du vill i vikt och höjd. Maskiner som tar mycket plats på ytor som du egentligen inte vill använda till det.

Men nu har du hittat ett sätt att kunna flytta det du vill, hur högt du vill och med den vikt som du behöver kunna lyfta. Ett sätt som passar dig som handen i handsken på alla sätt och vis. För med en telfer kan du öka flödet men samtidigt minska risken för skador på övrig utrustning.

Smidiga lyftanordningar för dig

När du väl har installerat din traverskran så kan du inte förstå hur du kunde vänta så länge. Sättet att använda en telfer är ju precis vad du alltid önskat, men inte vetat om att du kunde ha. För dig har det varit något som du sett på film och som du trott passade hem i stora lagerlokaler i hamnen.

Ja, så är det ofta i vissa deckare från utlandet. Men nu står du där med din alldeles nya lyftanordning som kommer göra livet för dig och din personal så mycket enklare.

2 Jul 2021