Lastväxlarflak för större flexibilitet

Underlätta arbetet genom att skaffa ett lastväxlarflak till din fordonsflotta. Det är ett enkelt sätt att kunna utföra många olika uppdrag, men endast ha en lastbil som drar kostnaden.

Inom åkeribranschen är de två största kostnaderna chauffören och lastbilen, eller lastbilshytten ifall det handlar om en trailer eller liknande. Därför är det många åkerier som endast använder sig av en enda sorts lastbil, och då gärna en lastbil som går att använda på flera olika sätt. Ett smart sätt att använda samma lastbil till olika körningar är att skaffa ett lastväxlarflak. Det är ett flak som fästs på en speciell sorts lastbil, och det finns en mängd olika typer av flak som går att använda till olika typer av laster.

Växla enkelt laster på din lastbil

Flaket på en lastbil kan se mycket olika ut. Du kan ha ett flak som är speciellt skapat för att forsla kylvaror eller ett där du kan ställa en mängd pallar eller kollin. Det finns även andra typer av flak där du kan köra upp en grävmaskin eller flak som är anpassade efter att du ska köra någon typ av massor, såsom jord eller grus. Därför kan du som har ett åkeri ta fler jobb ifall du har ett lastväxlarflak och tillhörande lastbil. På det viset kan du hoppa in och hjälpa dina kunder med alla typer av behov som kan uppstå. Ena dagen kanske du kör matvaror till en butik och nästa dag kanske du kör fyllnadsmassor till en byggarbetsplats. Möjligheterna är många!

25 Sep 2021