Inte ens en pall gör dig lång nog

Det spelar ingen roll hur många pallar du staplar på höjd. Du kommer ändå inte upp i den höjd du behöver vara i. Givetvis finns det olika lösningar för det, vare sig du är kort eller lång.

Längden har inte en betydelse inom alla arbeten. Visst kan det finnas fördelar med att både vara kort och lång. Till vissa saker räcker det inte till ändå. Vid stora byggen och projekt ser man olika fordon som stöttar upp. Det händer även att man ser höglyft, med dessa tar man sig upp till den höjd man behöver och kan arbeta från en trygg höjd. Det är såklart bra om du inte lider av höjdskräck, då kan det bli jobbigt. Är du tuff och klarar att arbeta på högre höjder kanske du själv vill stå där uppe en dag.

Var ser man kranbil, lyftkran, m.m?

De flesta har vid något tillfälle sett en kranbil inne i staden. Det finns olika modeller av dem, till exempel de stora som sitter fast på en lastbil, men även de mindre som man kan ha på en flakbil. Behöver man använda en höglyft i innerstan kan det krävas att man söker tillstånd för det. Det är viktigt att man kollar upp det i förväg. För de som inte använder sig av en kranbil så ofta så går det alldeles utmärkt att hyra en för det tänkta tillfället. Tack vare dessa kan man arbeta från en helt annan höjd och även göra tyngre lyft.

29 Mar 2021