Industrigolv som är lättskötta

Smuts samlas i kakelfogar, och det bästa valet av industrigolv är de som är helgjutna och fogfria. Nya material är också mycket slitstarka, snygga och lättskötta. Byt till moderna golv.

I många gamla fabriker ser man plattor på golvet och kakel på väggarna. Det är snyggt för utseendets skull, men när man ska hålla rent i en fabrik är det viktigast att hålla ytorna bakteriefria. Det kan samlas en hel del smuts i kakelfogar och mellan golvplattorna, och personalens tid är dyrbar. Det går åt mycket tid och energi för att få det riktigt rent mellan plattorna. Välj ett lättskött industrigolv istället.

Moderna och slitstarka material

Den andra ytterligheten är de trista och grå betonggolv som man ibland ser i industrier och lagerbyggnader. De kanske både sopas och spolas, men saknar all finess och elegans. Om du skaffar ett industrigolv av modernt material är det lätt att städa och lokalerna är alltid fräscha. De nya golven är gjorda av modernt plastmaterial som är både slitstarkt och snyggt. Det står emot slitage och blir inte missfärgat. Du kan lätt se att det är rent och där finns inga smutsgömmor.

De nya, fogfria golven har blivit en succé, och du kan också skaffa ett sådant. Kontakta en seriös leverantör i branschen, så får du ett golv som är slitstarkt, fläcktåligt, lättskött och snyggt på samma gång. Det sparar mycket tid när det gäller rengöring, för det är helt slätt och där fastnar ingenting på det. När du städar golvet blir det helt enkelt rent.

14 Nov 2021