Hur du bokar en golvslipning på Östermalm

Så var det dags för den återkommande golvslipningen på Östermalm. Men i år är det din tur att boka en golvslipare och du har ingen aning om vilken ände du ska börja i. Här kommer tips för dig.

Det är inte precis ofta som du bokar tid för en golvslipning på Östermalm, och därför är det kanske inte heller så konstigt att varje gång känns som den första. Du vet inte ifall det företag du använt förut finns kvar. Och du har inte någon som helst aning om vad tekniken har gjort inom området. Faktiskt är det så att du fortfarande minns hur golvslipningen gjordes för hand. Och hur dammet fortfarande fanns kvar på taklister och i tapeter, efter ett år. Nu är det alltså dags igen och du är spänd av förväntan på hur man slipar ett golv idag.

Golvslipning med moderna metoder

Lite kommer du ändå ihåg från när du bokade golvslipning sist. Du vet att du ska berätta vilken typ av golv och ytbehandling som du har. Hur stor golvytan är och varför du behöver en golvslipning. Förutom det så ska du förstås uppge ditt namn och adress, samt när du önskar få golvslipningen utförd. Men nu kommer det något som du inte varit med om förut. Du behöver inte göra mer än att flytta ut alla möbler och inventarier ur rummet som ska slipas. All form av inplastning kan du låta bli numera, för nu finns det dammfria golvslipningsmaskiner. Läs mer om golvslipning på denna hemsida: golvslipningöstermalm.se

28 Nov 2021