Hjälp att lägga fiskbensparkett

Vill du lägga en fiskbensparkett hemma? Det är en klassisk parkett som pryder många hem, såväl i hus som i lägenheter. Men det krävs en mycket bra kunskap för att lägga den typen av golv rätt.

En fiskbensparkett är ett golv som är klassiskt och snyggt. Ett golv som har sådär lagom med liv i sig, för att inte bli rörigt men ändå skapa ett intressant djup i rummet. Därför är det många som vill ha den typen av parkett i sina hem. Och det är ett golv som passar i de flesta typer av hus, såväl stora som små, i staden såväl som på landet. Men hur kan du hitta någon som är bra på att lägga fiskbensparkett? Är det alla golvläggare som klarar det eller är det någon som behöver speciella kunskaper?

Fiskbensparkett som läggs på rätt sätt

Det är inte helt lätt att lägga en fiskbensparkett. Du kanske har sett de enkla klickgolven som nästan lägger sig själva? Då är en fiskbensparkett ungefär motsatsen. Men för en duktig golvläggare kan det nästan se ut som ett golv av enklare slag. De har den kunskapen och erfarenheten som gör att allt ser lekande lätt ut. Parketten växer sig snabbt över hela golvet och dessutom i perfekta rader. Och innan du ens har hunnit blinka så har du ett snyggt och klassiskt nylagt golv som du kan börja möblera. Varför inte ha en golvlagsfest? Bjuda in nära och kära för att inviga bostadens helt nya och snygga golv?

13 Sep 2021