Hantverkare i Stockholm har många färdigheter

Oavsett om man vill ha en tillbyggnad eller ett nytt kök, kan hantverkare i Stockholm hjälpa till. Så varför inte göra flera saker under samma renovering.

Vinsten på lotteriet hade kommit som en skänk från ovan just som de gett upp om att kunna renovera huset. Men som med mycket annat händer det när man minst anar. Plötsligt var sparkontot på banken inte längre tomt och de kunde börja planera och bestämma vad på önskelistan som skulle göras.

Det var enkelt då Anna och Benjamin var rörande överens. Badrummets kakel behövde bytas ut och en ny duschkabin stod som första prio. Varför inte satsa på golvvärme när de ändå var igång. Som nummer två stod tapetsering av hallen. Den var orange och ett plågsamt verk av de före detta ägarna.

Rekommenderade hantverkare i Stockholm

Grannarna hade använt sig av hantverkare i Stockholm som de inte nog kunde lovorda. De hade varit både snabba och noggranna och även kommit med bra förslag som gjort deras renovering extra lyckad. Så det var inte svårt för Benjamin att ringa och boka in en hantverkare att komma på besök i huset.

Hantverkaren Kerstin var en kreativ person som tillsammans med paret diskuterade fram ett vackert badrum. Kaklet skulle gå i vitt med inslag av kakel i jordfärger för att skapa värme, men ändå göra badrummet ljust. En plan som de båda gillade gjordes för både badrum och hall. Kerstin lovade återkomma med ett prisförslag och datum för när de kunde börja om paret tackade ja till renoveringen. Läs mer om hantverkare på den här hemsidan: https://www.hantverkarestockholm.biz/

21 Apr 2022