Gör om ett rum i taget med hjälp av Brommas målare

Barn glömmer att plocka upp sina saker och låter kaoset i hemmet flyta ut. Ta tillbaka kontrollen och gör om ett rum som är fritt från kaos. Anlita en målare för att tapetsera och måla om i Bromma.

Livet känns ibland som ett citat ur en låt med Bo Kaspers Orkester: ”Vårt palats är ett fullkomligt kaos.” Redan i hallen välkomnas man av skor och jackor i drivor som om en orkan dragit in. Går man vidare in i bostaden finns det prylar och leksaker som barnen inte orkat ta upp från golvet. Allt i kombination med att katten bestämde sig för att väggen i tv-rummet var perfekt att vässa klorna på.

Det bästa är att sätta sig ner och ta en kopp kaffe och andas lite. Att få ordning kan gå i små steg. Börja med att freda ett av rummen från barnens leksaker. För att få nystarten på rummet och hemmet byt även ut några möbler i det rummet. Se över väggarna och bli av med kattens rivmärken.

Byt tapeter på väggen med hjälp av målare

Spana in nya tapeter och ny väggfärg och bestäm vad som ska göras på väggarna. Därefter kontaktar man en målerifirma som kommer och fixar jobbet. Målerifirman gör allt från spackel och fog till en färdigmålad vägg. När målarna är klara har du äntligen fått ett rum som det är ordning och reda i och som du kan njuta av. Kanske är det dags att fortsätta i resten av bostaden också? Läs mer om målning på denna hemsida: målarebromma.nu 

20 Oct 2021