Golvslipning förnyar ditt golv

Ta hjälp av ett seriöst företag när det är dags för en golvslipning. Där finns en massa fördelar med att anlita de som kan. Du har dessutom tillgång till både ROT-avdrag och garanti.

Att lägga ett helt nytt golv tar både tid och är dyrt. Du behöver inte dra igång ett helt projekt för att få ett nytt golv. Beställ en golvslipning och golvet blir som nytt på nolltid. En golvslipning kan man genomföra själv, men har man inte kunskap bör man ta hjälp av ett företag som arbetar med detta. Där är olika moment som ska göras. Det ska städas, slipas, efterbehandlas och slutligen eventuellt målas. Slipningen måste vara jämn för att golvet inte ska bli ojämnt. För att få ett önskvärt resultat är det viktigt att det görs på ett korrekt sätt. Hos ett seriöst företag får du en garanti på att det ska bli rätt. Annars gör de om det tills det blir rätt.

Glöm inte ROT-avdraget

Det finns många olika företag som erbjuder golvslipning i Nacka. Välj det som känns bäst för dig och kolla gärna upp offerter hos de olika företagen. Många ger pris efter ytan som ska slipas. Tänk även på att kolla så ROT-avdraget är inräknat. Vissa företag räknar in med det direkt. ROT-avdraget är ett avdrag på 30% upp till 50 000 kr. Detta betalar skatteverket ut direkt på fakturan, så det är inga pengar du behöver ligga ute med. Detta gäller endast hos företag som betalar F-skatt. Välj ett företag där du får både ROT-avdrag och garanti.

5 Dec 2020