Golvet blir som nytt med golvslipning i Stockholm

En golvslipning gör golvet i Stockholm vackert och skapar en förnyad lyster. En sådan som du annars bara ser hos nya golv. Förnya dina golv - boka golvslipning i Stockholm redan idag.

Små förändringar ser man sällan, men låter man de pågå under en längre tid så kommer man en dag att fråga sig själv: “vad hände egentligen med vårt fina parkettgolv?”. Under åren så har möbler släpats, verktyg och leksaker tappats och man har spillt olika vätskor över golvet. Med hjälp av golvslipning i Stockholm så förnyar du ditt gamla trägolv genom att låta en erfaren aktör underhålla det. Ett arbete som gör att du slipper byta ut golvet och du sparar på jordens resurser. Det behöver inte bli svårare eller dyrare. Golvet får tillbaka sin forna lyster och mönstren i parketten blir åter synliga. Ta före och efter-bilder och bli förvånad över vad en golvslipning kan göra för att förnya trägolvet.

Modern sliputrustning

Dagens sliputrustning fungerar utan att arbetet sprider trädamm. På så sätt förhindrar man att luftburna partiklar sprids i hemmet. Det finns både filter och dammsugare i maskinen som samlar upp dammet. Modern utrustning gör golvslipning till en enklare och mer ekonomisk lösning i motsats till att lägga nytt golv. Tar du kontakt med din lokala aktör så kan du boka tid för en besiktning där de kan göra en bedömning av hur stort arbetet kommer att bli. Efter det så bestämmer man ett pris och en tid för när jobbet ska utföras.

19 Oct 2021