Glöm inte att hyra byggställning

Ingen utvändig målning blir riktigt bra om du inte tänker praktiskt. Att stå på en stege och måla är inte rationellt, så se till att hyra en byggställning innan du sätter igång med jobbet.

Kanske har du inte ens tänkt på att hyra byggställning. Du tänker att du ska måla fasaden med hjälp av stege, färg och pensel. Skulle du lyckas med det tar det mycket längre tid och ger både frustration och irritation innan du är färdig. Gör ett proffsjobb och få målningen snygg genom att stå ordentligt när du stryker på färg, och du kan ha med dig färgpytsen upp på byggställningen också.

Du får hjälp med monteringen

De firmor som hyr ut byggställning åt dig hjälper dig också att montera den, så att du står säkert och stadigt. Du betalar bara för den tid du hyr den och jobbet kommer att gå mycket snabbare och lättare med den, så du får ett kvalitetsresultat som du kan vara nöjd med.

En byggställning gör att man kommer åt bättre, står stadigt och får mycket mer gjort. När du är klar med ett väggparti, flyttar du lätt ställningen i sidled. Du kommer åt allt på ett smidigt sätt, och du slipper många irritationsmoment. För den som står på en stege krävs det att man kliver upp och ner, det är besvärligt att få med sig material upp och man står rangligt och ostadigt. Om man ska måla exempelvis en vägg är en byggställning helt oumbärlig och gör dessutom jobbet roligt.

20 Jan 2022