Funktion och utrymme med källarrenovering i Stockholm

Behöver du mer yta i bostaden? Glöm då inte de ytor som du faktiskt redan har. Källare är en resurs. Med källarrenovering i Stockholm får du mer utrymme.

Har barnet flyttat tillbaka hem och vill du ha närmare till dina föräldrar. Är arbetsplatsen numera förlagd till bostaden och finns det överhuvudtaget någon plats där du kan sitta i fulkläder och bara glo på tv? Bor släkten långt bort och behöver sovplats när de hälsar på?

Inget av detta är något som helst problem om du har en källare. Ja, den kanske är småkall och mer än rimligt trist idag, men det betyder inte att den alltid måste förbli en förvaringsplats för allt ni inte behöver. Det går utmärkt att renovera källare i Stockholm. Varför inte börja direkt?

Hur fungerar källarrenovering?

Fördelen med att renovera just en källare är att inga nya väggar eller golv behövs. Allt beroende på källarens skick – man kan förstås vilja ha en annan typ av golv. Däremot är det oftast nödvändigt att kontrollera hur det är ordnat med dränering och isolering. En inredd källare behöver vara torr och varm. En fungerande ventilation är också viktig.

En källare kan bli vad du vill. Den kan fungera som ditt hemmakontor. Den kan bli gillestugan med spel och tv eller det härliga spa du alltid velat ha. Den kan vara gästrum åt vänner och släkten. Den kan till och med användas för uthyrning till någon behövande och ge en extra intäkt. Vad vill du ha?

7 Mar 2022