Ett industrigolv ska vara hållbart och effektivt

Vill du minimera företagets kostnader på sikt? Det gör du med ett tåligt industrigolv i material som epoxi, akryl eller polyuretan. Med ett pålitligt golv blir det inga dyra reparationer.

Bara för att det kallas industrigolv är denna typ av golv inte begränsat till enbart industrilokaler. Fogfria industrigolv passar exempelvis i shoppingcentrum, skolor, garage, sjukhus och sportarenor. I ett shoppingcentrum utsätts golvet för mycket slitage då en stor mängd kunder vistas där varje dag. När det gäller garage och parkeringshus krävs det väldigt tåliga golv för att klara det slitage de utsätts för av alla bilar. På sportarenor vistas det många idrottsutövare och besökare som sliter hårt på golvet. Behöver du ett nytt golv till din verksamhet kan du kontakta ett företag som är specialiserade på industrigolv. Kunniga installatörer lägger ett golv anpassat för dina behov så att du får den långsiktiga lösning du behöver.

Välj ett industrigolv med lång livslängd

Ett mycket prisvärt golv, tack vare sin långa livslängd, är massagolv i hållbar akryl. Det finns många fördelar med den här typen av golv. Du kan undvika dyra produktionsstopp och onödiga och dyra reparationer med ett starkt och tåligt industrigolv i exempelvis livsmedelsbranschen. Fogfria massagolv i akryl går att kombinera med olika färger, struktur och former. Golven är så tåliga att de kan läggas i de flesta miljöer som verkstäder, fabriker, köpcentran med mera där det ställs höga krav på hållbarhet och hygien. Du kan enkelt få exakt det golv som din verksamhet behöver.

17 Oct 2021