Epoxigolv blev samtal i fikarummet

En av de fina sakerna med fikaraster är att man får lära sig en massa nytt. Där kan man fråga arbetskamrater om epoxigolv och annat som man går och funderar på. De hjälper en att välja rätt.

Det var dags för eftermiddagsfika. Den bästa tiden på dagen, enligt Krister. Då fick man vädra funderingar och även skratta en hel del tillsammans. Ett samtalsämne som var vanligt nu var frågan hur det gick med bygget av hans butik. Det var på rasten som många funderingar fick sina svar, antingen direkt eller i form av rekommendationer om hemsidor och annat.

Föreläsning om epoxigolv

Flera hade redan samlats kring bordet och tagit för sig av fikan. När kollegan Niklas satte sig ner, sa han att den typen av företag Krister skulle ha behövde ett slitstarkt golv. För han hade väl tänkt ha många kunder varje dag? Niklas berättade att hans bror jobbade med epoxigolv. Golvet var gjort i någon sorts specialplast som man kunde få i olika färger. Beroende på vad golvet skulle utsättas för, kunde man bestämma hur tjockt lagret skulle vara. Andra bra saker med golvet var att det lades så att det inte blev några skarvar alls. Skulle det bli en spricka behövde endast denna lagas och inte hela golvet.

Krister fick ett mobilnummer. Han skulle definitivt ringa för att höra mer om golvet som var både slitstarkt och lättstädat. Det sistnämnda var extra viktigt, då han skulle sälja matvaror och förhoppningsvis skulle få gillande hos hälsovårdsmyndigheterna. Ett måste för butikens existens. Läs mer om epoxigolv på denna hemsida: https://www.epoxi-golv.se/

1 Mar 2022