En trapphusrenovering gör alla glada

Ett fult och slitet trapphus sänker värdet på en fastighet. En trapphusrenovering kan vara nödvändig för att öka värdet och trivseln för hyresgästerna.

När du kliver in i en fastighet i en bostadsrättsförening är ett trapphus det första du möts av. Om det är en spekulant på en lägenhet kan ett välskött trapphus öka intresset avsevärt. Ett vackert och inbjudande trapphus ökar värdet en hel del på en lägenhet. Det ökar även trivseln för befintliga hyresgäster.

Hur känner du själv när du går in i ett grått, dystert och slitet trapphus? Förmodligen känner du ingen glädje alls av att vistas där. En trapphusrenovering fräschar upp och snyggar till trapphuset så att både hyresgäster och besökare trivs och blir glada. Det går att göra en enorm förvandling med till exempel rätt färgsättning, mattor och belysning.

Låt proffsen ta hand om din trapphusrenovering

För dig som fastighetsägare är det viktigt att trapphuset är trivsamt, funktionellt och inbjudande. När det är dags att snygga till ett trapphus kan du överlåta jobbet till ett företag som är proffs på just trapphusrenovering. Duktiga hantverkare hjälper dig med att ta fram en design som matchar byggnadens övriga utseende.

Renoveringen utförs på ett korrekt och effektivt sätt så att resultatet blir både snyggt och hållbart. En trapphusrenovering kan leda till minskat slitage, då boende ofta visar större hänsyn när trapphuset är rent och fräscht. I ett nyrenoverat trapphus minskar även risken för sprickor, mögel och fuktproblem. Det finns mycket att vinna på att hålla alla trapphus i toppskick.

18 Feb 2023