En oas i storstaden

Alltför många har inte möjlighet att utnyttja sin balkong fullt ut. Ofta beror det på buller. En stor stad har många fördelar men tystnad och ren luft är bristvara. Inglasning kan hjälpa.

Många har balkonger men många använder också sina balkonger till skrotförvaring. Inget fel med det för man gör som man vill! Annars kan balkonger användas till betydligt trevligare syften. Alla gör som de vill! För den som är trött på att inte har någon möjlighet till lite solsken och lite hälsosam stadsluft finns den ideala lösningen i en balkonginglasning.

Mer utrymme brukar man sällan ha något emot. Alla lägenheter är inte av palatsstorlek och även om du skulle råka ha ett sådant kanske du gärna ser att du får möjlighet att använda din balkong till rekreation, odling och umgänge. Väljer du att glasa in balkongen får du mycket på köpet.

Fördelar med inglasad balkong

Balkong med väggar och tak blir varma. De tar bort en stor del av bullret och all nederbörd. Plötsligt kan man möblera med textilier och finare möbler utan att riskera att få allt förstört. Istället för en skrotbod får du ett utvidgat vardagsrum.

Från din upphöjda position kan du blicka ner på gatuliv och folk. Du kan odla kryddväxter eller sätta ut krukväxterna sommartid och lite till. Skaffar du en värmekälla kan du använda balkongen året om. Umgås med familj och vänner och katten får en ny utkiksplats.

Vill du beställa en balkonginglssning i Stockholm? Ta kontakt med en seriös och kompetent firma. Sedan kan du njuta!

3 Mar 2021