En ny tillbyggnad i Stockholm

Det finns så många saker en tillbyggnad kan användas till i Stockholm. Vad sägs om en ny altan, ett gästrum eller varför inte en bastu att njuta av året om?

Berits man Anders höll bokstavligen på att driva henne till vansinne. I flera år hade han tjatat om att de skulle bygga en egen bastu. Hon förstod inte vitsen. Hon hade sett allt för många omvandla sin bastu till förråd då den inte använts och där samlades all världens bråte.

Men så för en månad sedan hade hon besökt en väninna och där fått njuta av bastubad. Det hade varit helt ljuvligt. Kanske hon ändå borde tänka om när det gällde bygget? Genom att säga att det var för makens skull behövde hon inte erkänna att hon hade haft fel.

Tillbyggnad blev egen bastu

Det skulle bli svårt att bygga en tillbyggnad utan att Anders såg det. Han var inte en man som åkte på affärsresor eller drog med polarna på sportevent. Så det fick bli en annan lösning. Hon kontaktade byggföretag som skickade en hantverkare för att se över ytan en dag då hon lurat iväg maken till sonen för att hjälpa till att skruva upp några hyllor.

Hon visste att Anders hade kontrollbehov. Trots att hon redan planerat bastuprojektet i huset vid Stockholm skulle han ändå lägga sig i. Därför fick han vara med i resterande delar av bastubygget. Förhoppningsvis skulle han bli nöjd och använda bastun ofta så att den slapp tjäna som förråd. Låt detta företag hjälpa dig med tillbyggnad: www.tillbyggnadstockholm.nu

30 Jul 2022