Ditt nya hem - Renovera lägenheten och höj värdet med glas

Att köpa sin första lägenhet och flytta hemifrån är en av de mest spännande stunderna i livet. Oavsett om du bor i en liten stad eller en stor stad så kommer kostnaderna variera. Vad har du för planer för ditt nya boende? Ska du renovera eller är det redan en fin lägenhet? Med några riktigt väl valda detaljer kan du höja både värdet och statusen på ditt nya boende.

Låt dagsljuset lysa upp din lägenhet

Oavsett din inredningsstil så är dagsljuset viktigt. Att ha tillräckligt med naturligt ljus i din lägenhet är viktigt för ditt välbefinnande. En skicklig glasmästare i Göteborg kan hjälpa dig att glasa in din balkong och skapa ett extra uterum. Nya fönster med vackra textilier, påkostade linnegardiner och matchande kuddar i en bekväm divansoffa är också ett sätt att förbättra ditt nya boende. Och tänk på alla gröna växter som kan hjälpa till att skapa en lugn och harmonisk miljö.

Badrummet - ett av de viktigaste rummen

Badrummet är en av de viktigaste rummen i en lägenhet. Genom att välja rätt material kan du höja värdet på ditt boende och skapa en lyxig känsla. Satsa på ett dyrt och läckert italienskt kakel som golv, med reglerbar golvvärme - naturligtvis. När det gäller dusch och badkar kan du välja mellan en utrymmesbesparande dusch eller ett skönt badkar. Kanske kan du återigen tänka på glas, och den här gången glasblock. Att skapa en egen liten igloo till duschkabin av underbara glasblock kan vara ett perfekt uppdrag till din skickliga glasmästare i Göteborg.

5 Jun 2023