Dags att bygga ny altan?

Vi älskar våra altaner och uterum. Så fort solen börjar värma strömmar vi ut på altanen en masse och bara njuter. Med lite tak och vindskydd kan vi nyttja den mer. Altanen blir extrarum.

Antingen har man en eller så önskar man att man hade det. Det gives sällan något mellanting. Det är inte garanterat att den som har använder och inte heller finns några garantier att den som vill skulle använda. Men så är det här i livet. Vad? Altan förstås.

En altan är för de flesta så mycket mer än ett soldäck där solbränna tillverkas. En altan är själva symbolen för den korta sommar vi till fullo njuter av i Lillån, Marieberg och Lundby. Den kan ha räcke eller väggar och tak eller altanmarkis. Den kan vara tätt möblerad eller sparsamt. Den är ändå alltid vår mest älskade tillbyggnad.

Ta tag i projektet

Oavsett vilka krav du har på en kommande altan ska du börja med att ta kontakt med en snickare i Örebro. Endast en yrkesperson har kompetensen att ge dig korrekta råd runt bygget. Förmodligen vill du också anlita en snickare för själva bygget. Det är roligare med altaner som inte faller samman när man puttar till dem.

Det stoppar inte nödvändigtvis där. Du har nytta av en snickare i så många sammanhang. Montering av nya köket är inte heller fel att överlämna i hens kompetenta händer. Sedan har vi carporten, uterummet, förrådet och tillbyggnaden. Vad vill du ge dig på härnäst?

22 Mar 2021